Menyer

Konfirmasjonstapas:

Tai inspirerte kyllingvinger med ingefær,lime og sesamfrø

Karbonader med løk og rocka potetsalat

Pestostekt torsk med rotgrønnsaker

Sesamstekte nudler med hvitløkscampie

Saltbakte små poteter

Gresksalat

Pepperstekt okse ytrefilet med syltet rødløk og sukkererter

Grillet grønnsaker

Foccatia med ailoi

Passionsfrukt pannacotta med rørte bær

455,-

Konfirmasjonsmeny:

Parmaskinke med grillet asparges, småsalater og vannmelon.
Sc.vierge og sprøstekt filokjeks.

Smaalande Kylling.
brokkoli, sopp og marinert tomat.
Anna-potet og kremet paprikasaus.

Sjokoladefondant med marinerte bær.


495,-

Bryllupsmeny:

Varmrøkt laks på småsalater,dillrømme og sukkererter

Kremet blomkålsuppe med sprø stek bacon og gressløk olje

Pepperstekt oksefilet med rødvinsaus.
Stekte småpoteter, glaserte gulrøtter og vårløk.

Hvit sjokolademousse med bringebærgele og nøtteknekk

640, –

3 retters selskapsmeny:

Pannestekt kamskjell med petit pois krem,granateple og beurre blanc

Urtebakt lammecarre med ratatouille ,ovnstekte poteter og lammesjy

Tilslørte bondepiker

535, –

4 retters selskapsmeny:

Bakt torsk på små salater ,petit poiskrem , granateple og beurre blanc

Soppsuppe med gressløkolje.

Kalveentrecote med røstipotet og ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinsaus

Créme Brûlée med bær og couli.


620, –

Grillmeny:

Grillede grønnsaker med urter

Redikk og stangselleri salat med sesam

Gresk salat,tomat,agurk,løk og fetaost og olivenolje

Cæsarsalat med bacon,kylling,krutonger

Fisk i folie med purreløk

Stekte småpoteter med timian

Marinert svinenakke med hvitløk og rosmarin.

Okseentrecote med peppersaus.

Dagens dessert i glass.

Foccatia og aioli

570, –

 

Snitter:

Vi smører snitter på nystekt brød.

Fint brød med salat, reker, majones, dill og sitron.

Havrebrød og karbonade med stekt løk, agurk og tomat.

Roastbiff med remulade, salat, sylteagurk og rødløk.

Røketlaks med eggerøre, salat, lime og paprika.


225, –

Tapas:

Sesamstekte nudler med hvitløk, lime og chili scampi

Pestostekt torsk med rotgrønnsaker.

Saltbakte småpoteter

Gresksalat med fetaost

Grillet grønnsaker

Kalveentrecote med syltet rødløk.

Cæsarsalat med Kylling, bacon og krutonger.

Tai inspirerte kyllingklubber

Foccatia og aioli

Pannacotta med rørte jordbær


455,-

Julemeny:

Ribbe med medisterkake ,julepølse, surkål, rødkål, julesaus og kokte poteter

Karamellpudding med krem og bær eller multekrem

435,-

Pinnekjøtt med kålstappe kokte poteter og pinnekjøttkraft

Karamellpudding med krem og bær eller multekrem

455,-

 

 

 

 

Alle priser på menyer er inkl. mva.

Avbestilling må skje innen 48 timer.

Leie av lokalet,pris  etter avtale.

Pris for kokk 625kr timen.

Kjøring og oppsett etter avtale.

Minimum bestilling for tapas og snitter 10.pers

Minimum bestilling  grilling 20 pers